WIE BEN IK?

Welkom bij Vroedvrouw Hannah!

Ik ben Hannah Landerwyn, afgestudeerd als vroedvrouw in juni 2022. Al van kinds af aan wou ik iets doen met ‘kleine kindjes’. Dit gevoel groeide door de geboorte van mijn broer in 2006. Als zesjarige zorgde ik met veel liefde voor mijn broertje. Toen ik in het middelbaar een keuzestage moest uitvoeren, koos ik om deze te doen bij een zelfstandig vroedvrouw. Sindsdien was ik nog zekerder van mijn stuk en wist ik precies wat ik zou gaan doen. Ik zou op een dag zelfstandig vroedvrouw worden. Et voila, hier ben ik dan!

Waarom koos ik voor de job als zelfstandig vroedvrouw? Omdat ik gedurende mijn stages merkte dat het mij meer voldoening geeft om mensen thuis te kunnen begeleiden. Ik krijg enorm veel voldoening uit het feit dat ik tijd kan maken voor mijn patiënten en hen kan begeleiden in één van de mooiste momenten van iemands leven. Daarnaast maken het persoonlijk contact en de daarbij horende dankbaarheid dat dit een enorm mooie job is om uit te voeren.

Om de zorg voor mijn patiënten altijd zo optimaal mogelijk te kunnen houden, heb ik 2 mentoren ingeschakeld. Skrolan Beuselinck en Celina Bouton, 2 ervaren zelfstandige vroedvrouwen, staan mij bij met raad en daad. Daarnaast ben ik lid van de Vroedvrouwenkring Zuid West Vlaanderen. In tussentijd ben ik ook bezig om het VBOV kwaliteitslabel te behalen en school ik mij regelmatig bij.

Naast mijn werk als zelfstandig vroedvrouw, ben ik 3 dagen werkzaam in Kinderopvang JuJu te Poperinge. Als ik niet aan het werk ben kan je mij terugvinden aan mijn hobbytafel. In 2020 richtte ik namelijk Alilah op. In mijn vrije tijd ben ik dus vooral bezig met het ontwerpen en maken van polymeer klei juwelen. Hiermee heb ik al tal van mensen gelukkig gemaakt, onder andere door het maken van trouwjuwelen.

Indien je met vragen zit, voel je vrij contact op te nemen! Ik begeleid jou graag in deze bijzondere periode van jouw/ jullie leven!

Hopelijk tot snel!